zaterdag 29 september 2007

News Flash: Google koopt sociaal netwerkbedrijf voor mobieltjes

Dit lijkt mij een zeer interessante ontwikkeling. Ik denk dat dit het begin is van een nieuwe vorm van community zo als in het artikel staat beschreven, gaat
google een sociaal netwerk beheren voor mobiele gebruikers. Omdat mobiel internet steeds verder wordt ontwikkeld en de gps functie tegenwoordig al in de telefoons wordt gebouwd, gaat het vast niet meer lang duren voordat er dating en vriendschap op straat zijn te vinden via mobiele telefoon. Je zou bijvoorbeeld een profielensite kunnen maken waarbij je jezelf op online kunt zetten en zo kan zien wie er binnen een straal van 100 meter ook online zijn.
Ook kunnen er dingen worden verstuurd en gepromoot via sms en fora via de mobiele telefoon. Ik denk dat de combinatie van internet en mobiel een gouden toekomst tegemoed gaan.
Google zou Google niet zijn om daar niet slim op in te spelen en er op tijd bij te zijn.

1 opmerking:

Wild Justice zei

Hoi Sarah,

je blog ontwikkelt zich goed. Probeer je analyes op een hoger academisch niveau te krijgen door te kijken hoe de auteur redeneert, en te kijken of je zijn argumentatiestructuur uit elkaar kunt pluizen en op punten kunt onderuithalen. Betrek hier, om je eigen argumenten sterker te maken, ook andere academische literatuur en/of andere websites bij.
Let verder goed op het tijdig posten.

Groeten,
Isabella