maandag 15 oktober 2007

News Flash: Google Earth gekoppeld aan YouTube

Een tijdje geleden heeft Google YouTube over genomen. Niet erg wonderlijk dat je nu via Google Earth locatiespecefieke filmpjes zult kunnen bekijken. Wel een erg leuke ontwikkeling op media gebied vind ik. Vooral als je ergens bent dat je kunt Googlen of er filmpjes zijn over die specefieke locatie. Of van te voren dat je weet wat je kunt verwachten. Voor het hele artikel klik hier.

1 opmerking:

Pauline van der Steen zei

Hoi Sarah,

Je blog ziet er mooi en verzorgd uit. Leuk ook dat je je Last.Fm widget hebt toegevoegd en een foto. Dit maakt je blog persoonlijker en daardoor ook leuker om te lezen. Dit persoonlijke komt ook sterk terug in je posts. Je neemt de tijd voor zelfreflectie en om je eigen standpunten weer te geven.
Wat betreft het op academisch niveau naar de teksten kijken denk ik dat je op de goede weg zit. Je kijkt kritisch naar de tekst en stelt vragen. Probeer dit alleen nog wat meer op wetenschappelijk niveau te doen, door bijvoorbeeld naar andere auteurs te verwijzen of dieper in te gaan op de argumenten van de auteur. In je synopsis over de tekst van Van Vliet schrijf je bijvoorbeeld: "Dit zie ik niet zo snel gebeuren aangezien ik verwacht dat er toch wel altijd twee media zullen blijven en mensen niet gaan tv kijken via hun pc. Er moet ook wel een scheiding blijven tussen televisie en computer want je kan dan bijvoorbeeld niet meer passief de TV aan hebben als je ondertussen aan het werk bent op de computer.". Een dergelijke uitspraak zou je wat meer wetenschappelijk kunnen onderbouwen.
Al met het al: goed werk, en succes de laatste twee weken!

Groetjes, Pauline